Salg

Lounge Chair FF-68

7,200.00kr 5,400.00kr

Vi har re-designet om vår favoritt stol FF-69 til FF-68, en lounge stole vår høyt elskede FF-69 design, men med armlener. FF-68 er en klassisk lounge stol som passer ypperlig i stuen og rundt et lavt stuebord. Håndlaget i Ask, som gir stolen en sterk ramme tilsvarende Eik, men til langt under halve vekten. Stolens sete og ryggrad er laget av økologisk rattan rotting.

  • Størrelse i CM: 64Wx73Dx69H – armlene er 8cm brede
  • Modellnavn: FF-68
  • Materiale: Ask og økologisk rattan – såpevasket finish som gir den et lyst og matt utseende
  • Leveres mellom uke 52 og uke 3

 

9 på lager (kan restbestilles)

Kvalitet er utrolig viktig for oss i Falch & Frische, vi derfor gjør vårt ytterste for å levere et fantastisk håndlaget produkt til deg. På bilde er vår CEO – Elisabeth Bratteberg, under designprosessen hun utvikler designet og sørge for at alle design og kvalitetskrav blir i.ht til vår standard.

FF-68 Stolen selges på forhåndssalg og vi har derfor ikke fått tatt produktbilder enda. Vi håper likevel at du ser hvor utrolig vakker FF-68 vil bli, for å gjøre avgjørelsen enda enklere gir vi  -25% rabatt på alle forhåndsbestillinger av FF-68. Vi vil oppdatere bilder og informasjon forløpende både på vår side samt på Facebook og Instagram.

PS. Den største endringen fra dette bildet fra vareprøven er at armlene blir noe lavere bak, slik at den blir symmetrisk samt mer behagelig.

Vekt 15 kg
Dimensjoner 69 × 66 × 74 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.